Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Χίος: Απάντησε ο ιερέας που πέταξε κέρματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην εκκλησία!

Χίος: Απάντησε ο ιερέας που πέταξε κέρματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην εκκλησία!

Σκηνές απείρου κάλλους στην εκκλησία των Φλατσίων Χίου. Ο ιερέας έγινε πυρ και μανία όταν είδε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τους αυτόπτες μάρτυρες να προσπαθούν να πιστέψουν στα μάτια τους…

Πρωτοφανές σκηνικό έστησε μέσα στην εκκλησία των Φλατσίων Χίου ο παπά Νίκος Λιαδής, σε βάρος του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, το πρωί τη Κυριακής 2 Ιουνίου 2019.

Μετά την τέλεση του μνημοσύνου, στο οποίο παρίστατο ο κ. Μιχαηλίδης, ο παπάς βγήκε τρέχοντας από το ιερό προς την κατεύθυνση του βουλευτή, έπιασε κάποια κέρματα από το παγκάρι της εκκλησίας και του τα πέταξε, φωνάζοντας «τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

Δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, όλοι οι παριστάμενοι καταδίκασαν χωρίς την παραμικρή περιστροφή τη συμπεριφορά σε βάρος του κ. Μιχαηλίδη, ενώ ο παπάς μπήκε στο ιερό και η απάντησή του στις διαμαρτυρίες των πιστών, ήταν να κάνετε τα παράπονά σας στον δεσπότη και αν δεν σας αρέσει να γίνετε παλαιοημερολογίτες!

Για το θέμα ερωτηθείς ο Μητροπολίτης Χίου απάντησε τα εξής: “Μας στεναχωρούν κάποιες αποφάσεις αλλά σεβόμεθα και αγαπούμε τα πρόσωπα γιατί είναι εικόνες Θεού”.

Ο ίδιος ο πατέρας Λιαδής σε τηλεφωνική επικοινωνία με το chiosin.gr, αρκέστηκε να επιβεβαιώσει το γεγονός και τόνισε : “Έτσι αισθάνθηκα και έτσι έπραξα”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις