Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Χίος: Η δραματική διάσωση νεαρού στην κάμερα – Έπεσε σε γκρεμό και τον εντόπισε ο πατέρας του – video

Χίος: Η δραματική διάσωση νεαρού στην κάμερα – Έπεσε σε γκρεμό και τον εντόπισε ο πατέρας του – video

Ο 34χρονος βρέθηκε σε γκρεμό και εγκλωβίστηκε. Ο πατέρας του, ενημερώθηκε από τον εργοδότη του…

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 34χρονου στην Χίο την Τετάρτη (14-11-2018) ο οποίος έπεσε σε απόκρημνο βραχώδες σημείο, στην περιοχή του Μηλιγκά. Aμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τον απεγκλωβισμό του.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 5 οχήματα, οι οποίοι προσέγγισαν τον τραυματία. Επίσης στο σημείο έσπευσαν ο Τομέας Χίου του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο, το Λιμεναρχείο από ξηρά και θάλασσα και η Αστυνομία. Η επιχείρηση διάσωσης στήθηκε με φουσκωτό υπό τις οδηγίες του Λιμενικού που μετέφερε τον 34χρονο στη στεριά κι από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χίου για εξετάσεις και νοσηλεία.

Ο 34χρονος διασώθηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με φορείο σε ασφαλές σημείο, όπου και παρελήφθη από ιδιωτικό αλιευτικό σκάφος προκειμένου να παραδοθεί στο Ε.Κ.Α.Β.

Τον 34χρονο εντόπισε ο πατέρας του ο οποίος ενημερώθηκε προηγουμένως από τον εργοδότη του νεαρού ότι αγνοούταν τα ίχνη του από τις 11.00 το πρωί κατά τη διάρκεια δρομολογίου από χώρα προς τη Λαγκάδα.

Η δραματική επιχείρηση διάσωσης στην κάμερα

Πηγή: politischios.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις