Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Χίος: Μαχαιριές και άγρια χτυπήματα στις φυλακές – Πέντε εναντίον ενός στο αιματοβαμμένο κελί!

Χίος: Μαχαιριές και άγρια χτυπήματα στις φυλακές – Πέντε εναντίον ενός στο αιματοβαμμένο κελί!

Ακόμα μία αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές της Χίου. Οι δράστες περικύκλωσαν το θύμα τους και του επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα…

Συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε στις φυλακές Χίου, το πρωί της Κυριακής 28 Ιουλίου 2019, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αλλοδαπού κρατουμένου, ηλικίας 38 ετών και την μεταφορά του στο νοσοκομείο Χίου όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Δράστες της επίθεσης, σύμφωνα με τη ανακοίνωση της αστυνομίας, ήταν πέντε αλλοδαποί κρατούμενοι, για υποθέσεις κλοπής και ναρκωτικών, ηλικίας από 25 έως 44 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης στον συγκρατούμενό τους, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 38χρονο (κρατείται για υπόθεση ναρκωτικών) με χρήση σωματικής βίας, γκλοπς, μαχαίρι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, προκαλώντας του σωματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με το astraparis.gr, ακολούθησαν έρευνες στα κελιά των κρατουμένων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία αυτοσχέδια γκλοπς, αυτοσχέδιο μαχαίρι και τέσσερα ακόμη αυτοσχέδια αιχμηρά αντικείμενα (σουβλιά).

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στην εισαγγελία πρωτοδικών Χίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις