Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Χίος: Μπείτε μέσα στο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό για παιδιά κάθε ηλικίας – Δείτε το βίντεο

Χίος: Μπείτε μέσα στο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό για παιδιά κάθε ηλικίας – Δείτε το βίντεο

Η Χίος έχει το δικό της χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη μικρών και μεγάλων. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το νησί κινείται στους ρυθμούς των ημερών…

Ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα απόλαυσαν το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Φατούρου στα Θυμιανά της Χίου όπου εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο Πλεκτό χωριό.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ένα μοναδικό χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολύχρωμα πλεκτά σχέδια, πλεκτούς Καρυοθραύστες, πλεκτούς χιονάνθρωπους αλλά και πλεκτούς Καλικάντζαρους που έπλεξαν με πολύ μεράκι οι γυναίκες του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Ομίλου Θυμιανών (ΜΕΟΘ).

Το εντυπωσιακό πλεκτό χωριό φωταγωγήθηκε με χιλιάδες λαμπιόνια ενώ βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα στους επισκέπτες.

Παράλληλα τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε ποικίλες δραστηριότητες αλλά και να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη που τους προσέφερε δώρα. Δείτε τις εικόνες του chiosphotos.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις