Παρασκευή, 21 Ιουν.
34oC Αθήνα

Χίος: Περίμεναν την ένοικο σπιτιού να επιστρέψει τη μπάλα που είχε καταλήξει στο μπαλκόνι για να συνεχιστεί ο αγώνας

Χίος: Περίμεναν την ένοικο σπιτιού να επιστρέψει τη μπάλα που είχε καταλήξει στο μπαλκόνι για να συνεχιστεί ο αγώνας

Η Χίος βλέπει τις εικόνες να ταξιδεύουν στο διαδίκτυο. Η μπάλα κατέληξε σε μπαλκόνι σπιτιού και όλοι περίμεναν την ένοικο να την επιστρέψει…

Ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με αθλητές και διαιτητές να περιμένουν την ένοικο του διαμερίσματος να βγει στο μπαλκόνι, για να τους επιστρέψει τη μπάλα. Είχε προηγηθεί η απόκρουση αμυντικού, με την μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει εκτός γηπέδου.

Το χειροκρότημα εισέπραξε κάτοικος περιμετρικά του γηπέδου της Χίου όταν μετά από απόκρουση αμυντικού η μπάλα εξοστρακίστηκε στο μπαλκόνι της. Ψύχραιμα άνοιξε την μπαλκονόπορτα και επέστρεψε την μπάλα στο γήπεδο, ώστε η αναμέτρηση να συνεχιστεί.

Όλα αυτά συνέβησαν στο 63ο λεπτό του αγώνα Θύελλας Χαλκειούς – Φοίβος Κρεμαστής στο δημοτικό στάδιο Χίου την Δευτέρα 20 Μαϊου του 2024 το μεσημέρι. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο του chiosin.gr…

Το βίντεο ανέβηκε στο youtube και πολύ γρήγορα άρχισε να ταξιδεύει στους κόλπους του διαδικτύου. Εικόνες που προκάλεσαν χαμόγελα με την ένοικο του διαμερίσματος να επιστρέφει λίγο αργότερα στο διαμέρισμα, χωρίς να μείνει στο μπαλκόνι για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις