Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Χίος: Στη φυλακή ο πατέρας για τη σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους του – Σοκάρουν τα στοιχεία!

Χίος: Στη φυλακή ο πατέρας για τη σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους του – Σοκάρουν τα στοιχεία!

Ανάστατη η Χίος από τη συγκλονιστική υπόθεση με θύμα ένα βρέφος, μόλις 11 μηνών. Ο δράστης αποκάλυψε τα πάντα στη γυναίκα του, που αρχικά σιώπησε…

Προφυλακίστηκε χθες (28-11-2017), με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Χίου, ο Αφγανός που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το 11 μηνών παιδί του. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα αυτές της κατάχρησης σε ασέλγεια, αιμομιξίας και αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκου.

Eπίσης, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και κατά της μητέρας κατηγορούμενης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Όπως προέκυψε από τη δικογραφία, φέρεται να είχε λάβει γνώση για την ενδεχόμενη κακοποίηση του παιδιού της από τον σύζυγό της.

Χίος: Το χρονικό της υπόθεσης

Η οικογένεια διέμενε σε δομή εκτός ΒΙΑΛ και ο κατηγορούμενος πατέρας φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Νοσοκομειακοί υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά ακόμα και στα μέλη της οικογένειας του. Απορίας άξιο είναι επομένως γιατί αφέθηκε να κυκλοφορεί και να δρα ελεύθερος και δεν είχε νωρίτερα συλληφθεί από τις αρχές.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις