Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χίος: Την Τρίτη η απολογία του πατέρα που κατηγορείται ότι βίασε το 11 μηνών παιδί του

Χίος

Ανατριχίλα από την υπόθεση βιασμού ενός μωρού μόλις 11 μηνών, που συγκλονίζει τη Χίο. Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει ο πατέρας.

Με τρεις βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης σε βάρος ανηλίκου, απολογείται την ερχόμενη Τρίτη στην Ανακρίτρια της Χίου ο Αφγανός πατέρας που φέρεται ότι βίασε το 11 μηνών παιδί του.

Είχε εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά

Ας σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος είχε στο παρελθόν εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά προς οικεία του πρόσωπα, χωρίς ωστόσο κανείς και ειδικότερα η σύζυγός του να καταγγείλει οτιδήποτε στις αρχές.

Η συμπεριφορά αυτή ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε να χωρίσει η οικογένεια και ο μεν πατέρας να παραμείνει στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ η δε μητέρα μαζί με το βρέφος να διαμείνουν σε διαμέρισμα που διατηρεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, στο κέντρο της πόλης της Χίου.

Έλειπε η μητέρα

Όπως προέκυψε από τη μέχρι τώρα διερεύνηση της υπόθεσης και κυρίως από την κατάθεση της μητέρας του βρέφους, ο πατέρας έγινε δεκτός πριν από πέντε ημέρες στο διαμέρισμα. Το απόγευμα της Πέμπτης κι ενώ η ίδια απουσίαζε από το σπίτι ο Αφγανός βίασε το παιδί του. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χίου για ιατροδικαστική εξέταση και νοσηλεία.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες αναγνωρίστηκαν σημάδια βιασμού στο σώμα του παιδιού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις