Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χριστούγεννα στην αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης – Υποδέχεται τις γιορτές με πλούσιες εκδηλώσεις

Χριστούγεννα στην αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης – Υποδέχεται τις γιορτές με πλούσιες εκδηλώσεις

Σε εορταστικούς ρυθμούς για τα Χριστούγεννα μπαίνει η ανακαινισμένη αγορά Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη. Πλήθος εκδηλώσεων από τις 18 Δεκεμβρίου για μικρούς και μεγάλους.

Τα Χριστούγεννα έρχονται και η ανακαινισμένη αγορά Μοδιάνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προγραμματίζει πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων από την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου.

Σε μία προσπάθεια να «σκορπίσει» το πνεύμα της χαράς και της αγάπης θα διοργανωθούν στον ανακαινισμένο χώρο, μέχρι και τα Θεοφάνεια, συναυλίες με χορωδίες, DJs, μουσικά σχήματα, πάρτι, αλλά και δράσεις για μικρά παιδιά.

«Σεβόμενοι το παρελθόν και ζώντας το παρόν έχουμε σχεδιάσει πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων από τις 18 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος των γιορτών. Κατά παράδοση, η Αγορά Μοδιάνο γιόρταζε πολύ τα Χριστούγεννα και φέτος θα καλέσουμε τους κατοίκους και τους τουρίστες της πόλης να μας επισκεφτούν», δήλωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας της κλειστής αγοράς τροφίμων, Γεωργία Δώδου.

Χριστούγεννα στην ανακαινισμένη αγορά Μοδιάνο: «Αγαπήσαμε την παλιά, θα αγαπήσουμε και την καινούργια»

Χθες (σ.σ. 05.12.2022), πραγματοποιήθηκε το επίσημο άνοιγμα της Αγοράς Μοδιάνου για τους καταναλωτές, με τους υπεύθυνους να δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου. Μεταξύ των πρώτων επισκεπτών ήταν αρκετοί άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, που τα προηγούμενα χρόνια περπατούσαν και ψώνιζαν από την Αγορά Μοδιάνο και θέλησαν συγκινημένοι να την ξαναδούν μετά την επαναλειτουργία της.

Τα επίσημα εγκαίνια, ωστόσο, θα γίνουν μετά το νέο έτος. Θα οργανωθούν, τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου 2023, όπως ανέφερε η κ. Δώδου. «Θέλαμε να ανοίξει αρχικά για το κοινό της Θεσσαλονίκης και τους επισκέπτες, να δούμε τη λειτουργία της. Είναι ένα κτίριο που είναι στα πρώτα του βήματα», εξήγησε.

«Επιθυμία μας ήταν να δώσουμε την Αγορά πίσω στη Θεσσαλονίκη και όπως την αγάπησαν παλιά, να την αγαπήσουν στην καινούργια της μορφή. Και να της δώσουμε όλα τα εφόδια για να γίνει ξανά η κεντρική αγορά τροφίμων της πόλης», συμπλήρωσε η κ. Δώδου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις