Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη: Έλατα και λαμπιόνια γέμισε όλη η Αριστοτέλους

Χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη: Έλατα και λαμπιόνια γέμισε όλη η Αριστοτέλους

Χριστουγεννιάτικη ντύνεται όλη η Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες στολισμού για τις γιορτές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Κατά μήκος της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, καθώς πηγαίνουμε ολοταχώς για τα Χριστούγεννα, συνεργεία του Δήμου έχουν ήδη τοποθετήσει δεκάδες – από τα εκατοντάδες – δεντράκια που αναμένεται να τοποθετηθούν στα παρτέρια, αλλά και μεταλλικά δέντρα που θα φωτίζονται, ενώ τα παρτέρια περιβάλλονται από ξύλινους φράχτες.

Όπως σημειώνει το GRTimes.gr, στη γιορτινή πλατεία, μαζί με τη φάτνη, θα κυριαρχεί ένα δέντρο ύψους 18 μέτρων, το οποίο έχει, επίσης, ξεκινήσει να στολίζεται και θα περιβάλλεται από συστάδες περίπου 50 ελάτων.

Δείτε βίντεο από τις εργασίες στολισμού στην Αριστοτέλους: 

Ο στολισμός της Αριστοτέλους (σ.σ. φωτογραφία κάτω από τις γιορτές του 2020), αν και βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει ήδη αρχίσει να τραβάει τα βλέμματα των περαστικών, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να τραβούν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ήδη, έχουν στολιστεί και φωτιστεί κεντρικοί δρόμοι, όπως η Λεωφόρος Νίκης, η Παύλου Μελά και η Τσιμισκή, ενώ σειρά παίρνουν και άλλα κομβικά σημεία της πόλης, όπως η Αγίας Σοφίας, η 30ής Οκτωβρίου και η πλατεία Τσιρογιάννη.

Για πρώτη φορά θα υποδεχθούν στολισμένες τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η Βασιλίσσης Όλγας και η Παπαναστασίου.

Παράλληλα, χριστουγεννιάτικα δέντρα θα τοποθετηθούν στα νοσοκομεία της πόλης, στέλνοντας μήνυμα ότι το αληθινό νόημα των εορτών είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις