Τοπικά Νέα

Χριστούγεννα… όλο το χρόνο στην Ξάνθη! (ΦΩΤΟ)

Σε χριστουγεννιάτικη... διάθεση παραμένει η Ξάνθη, αν και οδεύουμε ολοταχώς προς το Πάσχα.

Τι κι αν βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν το Πάσχα στην πόλη της Ξάνθης τα Χριστούγεννα δεν λένε… να περάσουν!

Κι αυτό γιατί παρά το ότι διανύουμε τον τέταρτο μήνα του 2013, ο δήμος Ξάνθης έχει “ξεχάσει” ένα κομμάτι του εορταστικού στολισμού της Κεντρικής Πλατείας.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του ThrakiToday, ένα χριστουγεννιάτικο αστέρι παραμένει ακόμη και σήμερα στην κορυφή ενός εκ των δέντρων της Κεντρικής Πλατείας που είχαν φορέσει τα γιορτινά τους αλλά φαίνεται πως ξέχασαν να τα βγάλουν.

Το δέντρο προφανώς περιμένει την Πρωτοχρονιά του 2014… Το παρήγορο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως το αστέρι δεν φωτίζει τη νύχτα, γλιτώνοντας τουλάχιστον το Δήμο από την κατανάλωση ρεύματος!

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα”

Τρόμος στην Πάτρα – Ελεύθερος σκοπευτής με αεροβόλο σημαδεύει ό,τι κινείται!

Τρίτωσαν οι σεισμοί νότια της Κρήτης

Ούτε ιερό, ούτε όσιο! – Έκλεψαν και τους σωλήνες από το νεκροταφείο της Γαστούνης!

Μπαράζ ελέγχων και 70 συλλήψεις στην Κρήτη – Πάνω από 200 οι προσαγωγές!

Χανιά: Το πατάρι των οργίων, το τρίο και οι χειροπέδες!

Ηράκλειο: Μήνυση στις τράπεζες από την οικογένεια του αυτόχειρα

“Να φροντίζετε την οικογένεια μου” – Θρήνος στο Ηράκλειο για την αυτοκτονία του γνωστού επιχειρηματία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα