Τοπικά Νέα

Υπέρ της μεταλλευτικής δραστηριότητας στις Σκουριές τάσσεται η πλειοψηφία των κατοίκων του δήμου Αριστοτέλη

Το 61% των πολιτών του δήμου Αριστοτέλη πιστεύει ότι η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει την επένδυση της εταιρίας "Ελληνικός Χρυσός", στις Σκουριές Χαλκιδικής, σύμφωνα με δημοσκόπηση του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού "Βεργίνα TV".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, το 59% δηλώνει υπέρ της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή και το 37% εκφράζει αντίθετη άποψη.

Επίσης, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (62%) θεωρεί ότι θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον τόπο αν σταματήσει για οποιοδήποτε λόγο η επένδυση και το 64% εκτιμά ότι η τοπική οικονομία ωφελείται από τη δραστηριότητα της εταιρείας, με το 31% να εκφράζει την άποψη ότι αυτή ζημιώνεται.

Όπως ανακοίνωσε η “Βεργίνα TV”, η έρευνα έγινε τηλεφωνικά, από την εταιρία “Interview” το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου, σε δείγμα 600 ατόμων του δήμου Αριστοτέλη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα