Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Διασωληνώθηκε 20χρονος μετά από ατύχημα με «γουρούνα»

Ζάκυνθος: Διασωληνώθηκε 20χρονος μετά από ατύχημα με «γουρούνα»

Σοβαρότατος τραυματισμός για έναν 20χρονο που οδηγούσε «γουρούνα» στη Ζάκυνθο. Ο φίλος του, που καθόταν από πίσω του χτύπησε πιο ελαφρά…

Σοβαρό τροχαίο με «γουρούνα» για δύο νέα παιδιά που έκαναν διακοπές στη Ζάκυνθο. Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο 20χρονος οδηγός που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και διασωληνώθηκε. Ο 19χρονος φίλος του γλίτωσε με αμυχές. Οι γιατροί στο νοσοκομείο του νησιού έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του τραυματία και στη συνέχεια αποφάσισαν πως πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αττικής, που διαθέτει καλύτερο εξοπλισμό και χώρους.

Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρεται αεροπορικώς στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά ένας 20χρονος Ολλανδός τουρίστας, που είχε τροχαίο ατύχημα με “γουρούνα”.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο νεαρός επέβαινε μαζί με έναν φίλο του στην τετράτροχη μοτοσικλέτα η οποία βγήκε από τον δρόμο του Αγίου Λέοντα, έπεσε σε χωράφι, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου.

Ο 19χρονος φίλος του είχε μόνο αμυχές. Ο 20χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ζακύνθου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ.

Οι γιατροί, σήμερα, αποφάσισαν την αεροδιακομιδή του στο Τζάνειο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις