Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Δικαστική απόφαση απαγορεύει στη ΔΕΗ να αφήσει το νησί χωρίς νερό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο κίνδυνος διακοπής της ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΖ αποτρέπεται, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού μέσω προσωρινής διαταγής

που εξέδωσε το δικαστήριο Ζακύνθου, η ΔΕΗ δεν μπορεί να προχωρήσει στο πρόγραμμα διακοπών που ανακοίνωσε λόγω των χρεών της Δημοτικής Επιχείρησης.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΔΕΗ, η επόμενη διακοπή ρεύματος θα ξεκινούσε σήμερα στις 10:00 και θα κρατούσε μέχρι το απόγευμα. Ενόψει της έκδοσης απόφασης για τα ασφαλιστικά μέτρα εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή, η οποία αναστέλλει προσωρινά τον κίνδυνο διακοπών ρεύματος και κατά συνέπεια των προβλημάτων στην ύδρευση του νησιού.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά και προχώρησε σε μια σειρά από ενέργειες για την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων της Ζακύνθου. Αρχικά, υπήρξε επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη ώστε να συνεχιστεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ παράλληλα, ξεκίνησαν οι επαφές ώστε να λυθεί οριστικά το φλέγον αυτό ζήτημα, στη κατεύθυνση της ρύθμισης των οφειλών με μια βιώσιμη διευθέτηση του χρέους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε