Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Εμφανίζονται και αποκαλύπτουν οι γονείς του Αμερικανού τουρίστα που δολοφονήθηκε στον Λαγανά [vid]

Ζάκυνθος: Εμφανίζονται και αποκαλύπτουν οι γονείς του Αμερικανού τουρίστα που δολοφονήθηκε στον Λαγανά [vid]

Η άγρια δολοφονία σόκαρε ολόκληρη τη χώρα και έγινε θέμα σε διεθνή δίκτυα. Οι γονείς του αδικοχαμένου Μπακαρί Χέντερσον λύνουν τη σιωπή τους…

Για την απώλεια του γιου τους Μπακαρί Χέντερσον που δολοφονήθηκε στον Λαγανά της Ζακύνθου τον περασμένο Ιούλιο, μίλησαν οι γονείς του, Τζιλ και Φιλ στην εκπομπή «CBS Τhis Morning». Οι γονείς του αδικοχαμένου νεαρού που ξεψύχησε από τα χτυπήματα που δέχτηκε δήλωσαν ότι ο γιος τους αισθανόταν πιο ασφαλής στην Ευρώπη απ’ ότι στις ΗΠΑ. «Αισθανόταν πιο ασφαλής στην Ευρώπη και στο εξωτερικό γενικά. Ελεγε, ξέρετε, ότι με το κλίμα που επικρατεί με τους Αφροαμερικανούς εδώ αισθανόταν πιο άνετα στο εξωτερικό» λέει η μητέρα του.

Η παρουσιάστρια Gayle King στάθηκε στην τραγική ειρωνεία πίσω από τον θάνατο του 22χρονου νεαρού, ο οποίος κατέφυγε στο ελληνικό νησί για να γλιτώσει τη βία και τελικά ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. «Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους» τόνισε η ίδια, με την μητέρα του νεαρού θύματος να συμφωνεί και να γνέφει με το κεφάλι της συγκαταβατικά.

Ο 22χρονος Αμερικανός ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια καυγά στο νησί της Ζακύνθου. Φίλοι του είχαν δηλώσει στο ίδιο αμερικανικό δίκτυο ότι όλα ξεκίνησαν όταν ακούμπησαν τις μπύρες τους δίπλα σε μια παρέα αντρών. Δύο εκ των αντρών αυτών πήραν τα ποτήρια της μπύρας, τα έσπασαν πάνω στο τραπέζι και τα χρησιμοποίησαν ως όπλα. Τουλάχιστον 10 άτομα ακολούθησαν τον Χέντερσον έξω από το μαγαζί και του επιτέθηκαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις