Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Γιαγιά δάγκωσε τον ληστή που προσπαθούσε να την πνίξει και σώθηκε σε άγρια ληστεία

Ζάκυνθος: Γιαγιά δάγκωσε τον ληστή που προσπαθούσε να την πνίξει και σώθηκε σε άγρια ληστεία

Η ληστεία ήταν πιθανότατα ο μεγαλύτερος εφιάλτης που έζησε ποτέ. Η 83χρονη γιαγιά έδωσε μάχη, δάγκωσε τον έναν από τους δύο ληστές και κατάφερε να τους διώξει από το σπίτι. Η Ζάκυνθος παραμένει ανάστατη…

Η Ζάκυνθος περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας για τη ληστεία, για να μάθει ποιοι είναι οι δύο άντρες που κρύβονται πίσω από το μαρτύριο ηλικιωμένης. Η 83χρονη γιαγιά δέχτηκε χτυπήματα, βρέθηκε να παλεύει για να βγάλει από το πρόσωπό της, το μαξιλάρι με το οποίο προσπαθούσαν να την πνίξουν, αλλά στο τέλος τα κατάφερε. Δάγκωσε τον έναν από τους δύο δράστες και τους ανάγκασε να πάρουν το δρόμο της εξόδου από το σπίτι.

Πιο αναλυτικά, θύμα ληστείας έπεσε μέσα στο σπίτι της στη Ζάκυνθο μια ηλικιωμένη γυναίκα, 83 ετών τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ήταν 04:00 το πρωί, όταν δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της 83χρονης, που μένει μόνη της στο χωριό Σκουληκάδο, για να τη ληστέψουν.

Οι δράστες, αφού χτύπησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και της απέσπασαν 300 ευρώ, προσπάθησαν να την πνίξουν με το μαξιλάρι. Η 83χρονη όμως αντέδρασε και δάγκωσε τον έναν από αυτούς στο χέρι, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηλικιωμένη, είπε στους αστυνομικούς ότι οι ληστές ήταν δύο μελαμψοί άνδρες. Οι δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές, με την τοπική κοινωνία να παραμένει ανάστατη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις