Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζάκυνθος: «Ηλεκτροπληξία» η αιτία θανάτου του 9χρονου – Τι ανέφερε η ιατροδικαστής

Ζάκυνθος: «Ηλεκτροπληξία» η αιτία θανάτου του 9χρονου – Τι ανέφερε η ιατροδικαστής
Φωτογραφία imerazante.gr

Την αιτία θανάτου του 9χρονου που έχασε τη ζωή του το Σάββατο το βράδυ, στο Τσιλιβή Ζακύνθου έκανε γνωστή η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Η Αγγελική Τσιόλα, που εξέτασε τον άτυχο 9χρονο, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «ότι σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, η αιτία θανάτου του 9χρονου, είναι η ηλεκτροπληξία». Ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που που φάνηκε από την αρχή. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κηδεία του 9χρονου πιθανότητα θα γίνει την Τρίτη το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα των γονιών του, στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας.

Η σορός του άτυχου παιδιού, πάντως, βρίσκεται στην Πάτρα και αφού ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες αναμένεται να μεταφερθεί στην Αλβανία.

Τα λόγια του πατέρα του 9χρονου Λεονάρντο συγκλονίζουν. Από την μια στιγμή στην άλλη έχασε το αγγελούδι του που έπαιζε αμέριμνο. «Τι έπαθε ο κακομοίρης. Μου έφεραν το παιδί πεθαμένο στα χέρια μου. Έπαιζε κρυφτό και το χτύπησε το ρεύμα. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας», είπε μιλώντας στον Alpha.

Ο θείος του αδικοχαμένου αγοριού λύγισε μπροστά στην κάμερα του Ionian TV. Με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε στις δυσκολίες της οικογένειας του να τον μεγαλώσει και για το πόσο άδικος ήταν ο χαμός του: «Το μεγαλώσαμε με θυσίες και μας το έφεραν νεκρό».

Την τιμωρία, ωστόσο, όσων εμπλέκονται σε αυτή την τραγωδία ζητούν οι συγγενείς του άτυχου παιδιού. Εχασε την ζωή του από ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε κλιματιστικό ξενοδοχείου που είχε διαρροή ηλεκτρισμού. Να σημειωθεί ότι η αστυνομία της Ζακύνθου έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις: του ιδιοκτήτη, του ψυκτικού και του ηλεκτρολόγου του ξενοδοχείου – και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι στη συνέχεια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις