Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Οι αερόσακοι τους έσωσαν τη ζωή – Εφιάλτης στο σχόλασμα για υπαλλήλους σε μετωπική σύγκρουση [pics]

Ζάκυνθος: Οι αερόσακοι τους έσωσαν τη ζωή – Εφιάλτης στο σχόλασμα για υπαλλήλους σε μετωπική σύγκρουση [pics]

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά και οι αερόσακοι άνοιξαν. Άγιο είχαν οι οδηγοί των δυο ΙΧ…

επιβατικών αυτοκινήτων που νωρίς χθες το απόγευμα (04-10-2018) στο ύψος του πρώην Δημαρχείου Αρκαδίων στο Βανάτο ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα μετά από μετωπική σύγκρουση. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 17.30 χθες το απόγευμα όταν ΙΧ με κατεύθυνση από την επαρχιακή οδό του Σαρακινάδου (ύψος Αγίων Θεοδώρων) προς το πρώην Δημαρχείο Βανάτου συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ που ερχόταν στην αντίθετη κατεύθυνση (δηλ. από Βανάτο προς τη διασταύρωση Σαρακινάδου).

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν τα δυο οχήματα να γίνουν ένα μάτσο σίδερα και να τραυματιστούν οι δυο οδηγοί των αυτοκινήτων. Να σημειωθεί πως στο πρώτο επέβαιναν ο οδηγός και 4 ακόμη άτομα τα οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- μόλις είχαν σχολάσει από τουριστική επιχείρηση στην οποία εργάζονταν, ενώ στο άλλο ο οδηγός του.

Εξαιτίας, δε, της ολισθηρότητας του δρόμου από τη βροχόπτωση, τα δυο αυτοκίνητα σύρθηκαν και σταμάτησαν στον περίβολο του πρώην Δημαρχείου.Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφέρει τους τραυματισμένους στο γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα παραμένουν άγνωστες και εξετάζονται από το Ανακριτικό της Τροχαίας, σύμφωνα με τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών, κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής.

Πηγή: imerazante.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις