Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Σκοτεινά μυστικά πίσω από τη μαφιόζικη δολοφονία γυναίκας! Φύλλο και φτερό το παρελθόν του ζευγαριού (Φωτό)

Ζάκυνθος: Σκοτεινά μυστικά πίσω από τη μαφιόζικη δολοφονία γυναίκας! Φύλλο και φτερό το παρελθόν του ζευγαριού (Φωτό)

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Ζακύνθου, από την δολοφονία της 37χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό του 53χρονου συζύγου της, το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Σώστη Ζακύνθου.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ρίξει το βάρος σε υποθέσεις που απασχόλησαν τη δικαιοσύνη κατά το παρελθόν και αφορούν τον 53χρονο άντρα. Οι δράστες που σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, έδωσαν στο θύμα την εντύπωση πως πρόκειται για αστυνομικούς.

Όταν είδαν την μοτοσικλέτα του 53χρονου φαίνεται να του έκαναν σήμα να σταματήσει και όταν αυτός επιβράδυνε την μηχανή, τότε οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους, σκοτώνοντας ακαριαία την 37χρονη γυναίκα του.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και συλλέγουν ότι διαθέσιμο στοιχείο υπάρχει, σε μια προσπάθεια να βρουν τους δράστες το συντομότερο δυνατό, ενώ η μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην Αστυνομία.

“Ψάχνουν” το παρελθόν του τραυματία

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο άνδρας που γλίτωσε είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για ναρκωτικά και μάλιστα είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Επίσης, το όνομα του είχε εμπλακεί σε ληστεία χωρίς όμως να αποδειχθεί ποτέ η συμμετοχή του. Είναι αυτή η ληστεία ωστόσο -με μεγάλη λεία- που σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, μπορεί να είναι και το “κλειδί” της δολοφονικής επίθεσης. Οι εμπλεκόμενοι δεν τα είχαν “βρει” στη μοιρασιά και ξεκίνησε ένας “πόλεμος”, θύμα του οποίου δεν αποκλείεται να είναι ο σημερινός στόχος. 

Πάντως, αν και το χθεσινό χτύπημα δείχνει να έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, πληροφορίες λένε ότι οι δράστες ήταν μάλλον ερασιτέχνες. Άλλωστε, ο άνδρας που ήταν ο πιθανότερος στόχος, δεν σκοτώθηκε αλλά την “πλήρωσε” η γυναίκα του.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Η επίθεση έγινε στην περιοχή Άγιος Σώστης στη Ζάκυνθο. Ενώ το ζευγάρι ήταν πάνω σε μηχανή, πλησίασε μία 2η μοτοσυκλέτα. Ο συνοδηγός άνοιξε πυρ εναντίον του ζευγαριού, σκοτώνοντας επί τόπου την Χ.Κ.

Ο άνδρας της σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω για βοήθεια. Κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο συνοδηγός της 2ης μηχανής που πυροβόλησε το ζευγάρι, φορούσε στολή αστυνομικού! Μάλιστα και οι δύο δράστες φορούσαν λευκά κράνη που παραπέμπουν σε αυτά που φορούν οι άνδρες της Αστυνομίας…

Πηγή Φωτό: imerazante.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις