Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Σχεδόν δύο μήνες κλειστά τα χειρουργεία μετά το θάνατο της 43χρονης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή της μετά από μία επέμβαση ρουτίνας καθώς υπήρξαν επιπλοκές μετά το χειρουργείο ενώ παρουσιάστηκαν τουλάχιστον άλλα 3 κορούσματα με ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Οι τρεις ασθενείς μεταφέρθηκαν εγκαίρως σε άλλα νοσοκομεία και τελικά δεν κινδύνευσε η ζωή τους.

Η γυναίκα είχε μπει στο νοσοκομείο για να αφαιρέσει μία λάμα από το πόδι της. Μετά την επέμβαση παρουσίασε επιπλοκές. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πατρών και εκεί, μετά από 8 ημέρες άφησε την τελευταία πνοή της, από πολυοργανική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από άγνωστη αιτία.

Στην αρχή γινόταν λόγος για ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Όμως, ακόμα δεν έχει βρεθεί η ακριβής αιτία που οδήγησε στο θάνατο την γυναίκα. Κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ πήγε στο νοσοκομείο για να ελέγξει την κατάσταση. Δεν υπάρχει ένδειξη για την ώρα, για ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και μάλιστα έχουν αλλάξει όλα τα μηχανήματα των χειρουργείων. Ωστόσο ακόμα, δεν έχουν αποφασίσει πότε θα ανοίξουν τα χειρουργεία για να γίνουν επεμβάσεις, σχεδόν δύο μηνές μετά το θάνατο της γυναίκας, σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε