Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Την Τρίτη η κηδεία του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Ζάκυνθος: Την Τρίτη η κηδεία του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Ραγίζουν καρδιές οι μαρτυρίες για το θάνατο του 9χρονου παιδιού στη Ζάκυνθο, το οποίο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια παιχνιδιού από ηλεκτροπληξία. Η κηδεία του άτυχου παιδιού θα γίνει την Τρίτη στην Αλβανία. 

Οι συγγενείς του παιδιού ζητούν την τιμωρία όσων εμπλέκονται στην τραγωδία. Σημειώνεται πως το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε κλιματιστικό ξενοδοχείου που είχε διαρροή ηλεκτρισμού. Μέχρι στιγμής, η αστυνομία της Ζακύνθου έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις: του ιδιοκτήτη, του ψυκτικού και του ηλεκτρολόγου του ξενοδοχείου – και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι στη συνέχεια. 

Η κηδεία του άτυχου παιδιού θα γίνει πιθανότητα την Τρίτη το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα των γονιών του, στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, από το στενό οικογενειακό κύκλο του 9χρονου, μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή, τότε οι συγγενείς θα συνοδέψουν τη σορό στην Αλβανία, ώστε να γίνει η ταφή του παιδιού και η κηδεία πιθανότατα να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Συγκλονίζει ο πατέρας του

Ο πατέρας του 9χρονου Λεονάρντο περιέγραψε στον Alpha όσα ακολούθησαν: «Τι έπαθε ο κακομοίρης. Μου έφεραν το παιδί πεθαμένο στα χέρια μου. Έπαιζε κρυφτό και το χτύπησε το ρεύμα. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας».

Μιλώντας στην κάμερα του Ionian Tv ο θείος του αδικοχαμένου αγοριού λύγισε μιλώντας για το περιστατικό. Με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε στις δυσκολίες της οικογένειας του να τον μεγαλώσει και για το πόσο άδικος ήταν ο χαμός του: «Το μεγαλώσαμε με θυσίες και μας το έφεραν νεκρό».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις