Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Τον έκλεψε σε μανάβικο και στο αστυνομικό τμήμα ζητούσε και τα ρέστα

Ζάκυνθος: Τον έκλεψε σε μανάβικο και στο αστυνομικό τμήμα ζητούσε και τα ρέστα

Επεισοδιακή η σύλληψη για κλοπή σε μανάβικο του νησιού. Η Ζάκυνθος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για τον 40χρονο δράστη…

Η Ζάκυνθος στο επίκεντρο για την κλοπή σε μανάβικο και για την επεισοδιακή συνέχεια σε αστυνομικό τμήμα του νησιού. Με τον 40χρονο δράστη όχι μόνο να μην δείχνει μετανιωμένος για την πράξη του, αλλά να βρίζει τόσο τον ιδιοκτήτη όσο και τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια μάλιστα άρχισε να χτυπάει τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον μεταφέρουν στα κρατητήρια. Η διερεύνηση έδειξε ότι ο 40χρονος είχε εμπλοκή σε κλοπές και διαρρήξεις, που είχαν σημειωθεί τις τελευταίες μέρες.

Πιο αναλυτικά, ο 40χρονος μπήκε σε μανάβικο της Ζακύνθου, την Παρασκευή 31 Μαρτίου του 2023 και κάποια στιγμή βούτηξε 60 ευρώ από το ταμείο. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία και στη συνέχεια δράστης και θύμα μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό τμήμα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 40χρονος κρυβόταν πίσω από άλλα τρία χτυπήματα που είχαν σημειωθεί από τα μέσα μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Πρόκειται για δύο απόπειρες κλοπής σε καταστήματα του νησιού, αλλά και για διάρρηξη αυτοκινήτου με λεία 1.000 ευρώ που υπήρχαν μέσα σε τσαντάκι.

Επιπλέον του αποδίδεται από την αστυνομία η διάρρηξη της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας, με τον ίδιο να κατηγορείται ότι αφαίρεσε αντικείμενο μικρής αξίας. Η προσπάθειά του να ανοίξει το παγκάρι δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις