Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζωοκλοπή στη Θεσσαλονίκη: Κτηνοτρόφος πίσω από τη διάρρηξη σε κτηνοτροφική μονάδα

Ζωοκλοπή στη Θεσσαλονίκη: Κτηνοτρόφος πίσω από τη διάρρηξη σε κτηνοτροφική μονάδα

Η ζωοκλοπή στη Θεσσαλονίκη αποκαλύφθηκε με τους αστυνομικούς να φτάνουν στην άκρη του νήματος μετά την καταγγελία που έγινε στις αρχές Απριλίου…

Ο κτηνοτρόφος έβαλε στο μάτι τα αρνιά που υπήρχαν σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή της Νέας Μεσήμβριας στη Θεσσαλονίκη και κατέστρωσε τη διάρρηξη. Κατάφερε να βουτήξει 10 αρνιά παραμονές του Πάσχα, με την ζωοκλοπή να εξιχνιάζεται από τις κάμερες ασφαλείας και τις καταθέσεις. Ο δράστης για να αυξήσει τα κέρδη του, σε μια περίοδο που η ζήτηση ήταν τεράστια, μετέφερε τα αρνιά στη δική του μονάδα και τα πούλησε. Σε έφοδο των αστυνομικών, βρέθηκαν μόνο δύο από τα αρνιά που είχε κλέψει και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη σε βάρος 55χρονου αλλοδαπού για ζωοκλοπή, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το διάστημα από 04-04-2023 έως 06-04-2023, διέρρηξε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή της Νέας Μεσήμβριας ιδιοκτησίας ενός 57χρονου και αφαίρεσε 10 αρνιά.

Σε έρευνα κτηνοτροφικής μονάδας του δράστη βρέθηκαν δύο αρνιά που είχαν κλαπεί και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις