Συμβαίνει τώρα:
Μποτιλιάρισμα 9 χλμ στην κάθοδο του Κηφισού λόγω τροχαίων
Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Ανέβασε βίντεο για τη Γιορτή της Μητέρας από βόλτα με τον γιο της σε παραλία

«Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας» έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στη λεζάντα της ανάρτησής της

Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην εγχώρια μουσική βιομηχανία και έχει καταφέρει να συνδυάζει την επαγγελματική επιτυχία με τη μητρότητα. Βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του γιου της, με τον οποίο απολαμβάνει βόλτες, όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της. Απόδειξη οι εικόνες που δημοσιοποίησε για τη Γιορτή της Μητέρας.

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram. Δημοσίευσε βίντεο από βόλτα που έκανε με τον μικρό Ερμή στη θάλασσα, μια ηλιόλουστη μέρα. Του έδειξε τον ορίζοντα και έπαιξαν κυνηγητό.

Το τρυφερό στιγμιότυπο το μοιράστηκε η ίδια, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με τους followers της να την γεμίζουν θετικά σχόλια.

Ο γιος που απέκτησε με τον Αλμπέρτο Μποτία, στις 7 Φεβρουάριου του 2023, είναι τα πάντα για εκείνη. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ελένη Φουρέιρα ευχήθηκε : «Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

«Δεν έχω σκεφτεί πως θα εξηγήσω στον Ερμή τι δουλειά κάνω. Πολλά τραγούδια μου τα χορεύει και τα τραγουδάει, αλλά δεν έχω ιδέα αν έχει καταλάβει ότι είναι δικά μου. Είμαι η μαμά του. Δε γίνεται να μη σκέφτομαι μήπως του κάνουν αργότερα bullying στο σχολείο. Πιο πολύ με τρομάζει το να μη νιώθει ότι θα πρέπει να ξεπεράσει είτε εμένα, είτε τον μπαμπά του σε κάτι», είχε πει προ ημερών η Ελένη Φουρέιρα, σε συνέντευξή της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα