Lifestyle

Η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζει τις διακοπές στην Πάρο: Το φωτογραφικό άλμπουμ με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους

Διαθέτει μία πλούσια συλλογή με μαγιό που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της

Στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας απολαμβάνουν αυτό το διάστημα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς βρίσκονται με τις κόρες τους στην όμορφη Πάρο.

Η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη που λατρεύει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, ανέβασε υλικό στο Instagram από τις διακοπές του αποκαλύπτοντας τι κάνουν οικογενειακώς στο νησί. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε ένα φωτογραφικό άλμπουμ, αποκαλύπτοντας και τη συλλογή με τα μαγιό της.

Από τις πόζες της, είδαμε ότι διαθέτει τόσο ολόσωμα όσο και μπικίνι, τα οποία ταιριάζουν άψογα στο σώμα της και αναδεικνύουν τις αναλογίες της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Βέβαια από το άλμπουμ που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα από την Πάρο δε θα μπορούσαν να λείπουν ούτε οι πόζες του Σάκη Τανιμανίδη αλλά ούτε και τα αγαπημένων τους κοριτσιών.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και ένα challenge, καθώς έπρεπε να ο παρουσιαστής να κουμαντάρει το θηριώδη τζιπ του στα στενά του νησιού και η σύζυγός του ανέλαβε να τον βοηθήσει. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα