Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ικανοποίηση ΝΔ για το… κόσκινο του ΕΣΡ!

Ικανοποίηση ΝΔ για το… κόσκινο του ΕΣΡ!
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Μετά τον σάλο με τα σχόλια του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Σωτήρη Καψώχα και το εμπάργκο της ΝΔ στην δημόσια Τηλεόραση, υπήρξε… κινητικότητα στο ΕΣΡ και ικανοποίηση στην Νέα Δημοκρατία.

Έλεγχο σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές, σκοπεύει να κάνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μετά τα όσα ειπώθηκαν από το δημοσιογράφο Σωτήρη Καψώχα στην εκπομπή «Δεύτερη ματιά» της ΕΡΤ. Σχόλια που έκαναν την ΝΔ να ανακοινώσει εμπράγκο στην Δημόσια Τηλέόραση!

Θυμηθείτε τα σχόλια που έκαναν… έξω φρενών την Πειραιώς

Ικανοποίηση ΝΔ

ΝΔ

Μετά την εξέλιξη αυτή με την απόφαση του ΕΣΡ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του.

Αναλυτικά αναφέρει η ΝΔ:

«Μετά τη χθεσινή απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να αποσύρει τους βουλευτές και τα στελέχη της από την Ε.Ρ.Τ., η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζει την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης του Ε.Σ.Ρ..

Κυρίως για την επιλογή των μελών του, όχι μόνον να παρακολουθήσουν μια “ενημερωτική” εκπομπή της Ε.Ρ.Τ., αλλά και να επιβάλλουν κυρώσεις, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο, όπως το Σύνταγμα επιτάσσει.

Η αξιωματική αντιπολίτευση θα αναμείνει τον καθολικό έλεγχο όλων των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών εκπομπών του τρέχοντος Σεπτεμβρίου τον οποίον προανήγγειλε το Ε.Σ.Ρ.».

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις