Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Διπλή καραμπόλα σε Κηφισίας και Λεωφόρο Αθηνών – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός

Για γερά νεύρα είναι από το πρωί η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους της Αθήνας

Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί στους δρόμους της Αθήνας, καθώς τα ξημερώματα μια νταλίκα αναποδογύρισε στην Εθνική Οδό στου Σκαραμαγκά, ενώ στη συνέχεια δύο διαφορετικές καραμπόλες σημειώθηκαν στην Λεωφόρο Κηφισίας αλλά και στη Λεωφόρο Αθηνών αντίστοιχα. 

Μια καραμπόλα 5 οχημάτων σημειώθηκε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά. Ως αποτέλεσμα δυσχέρεια παρατηρείται στην κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος του Φάρου Ψυχικού.

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Την ίδια ώρα, ακόμα μια καραμπόλα αυτή τη φορά 3 οχημάτων σημειώθηκε στην Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΤΕΙ Αιγάλεω), στο ρεύμα προς Κόρινθο. 

Σημειώνεται πως τα ξημερώματα μια νταλίκα ανετράπη στην Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σκαραμαγκά, με αποτέλεσμα να κλείσει εντελώς ο δρόμος προς Κόρινθο. 

Στη Λεωφόρο Αθηνών η κίνηση είναι στο κόκκινο και στα δύο ρεύματα σε διαφορετικά σημεία. 

Την ίδια ώρα, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στη Λεωφόρο Κηφισού στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση μέχρι το Αιγάλεω και στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι την Νέα Ιωνία. 

Επίσης, στην περιοχή του Κερατσινίου πραγματοποιούνται εκτροπές κυκλοφορίας στη Γρηγορίου Λαμπράκη από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και στη Λεωφόρο Δημοκρατίας από τη συμβολή της με την οδό Τριπόλεως.

Χάρτης με την κίνηση από την google
Η κίνηση όπως φαίνεται από τους χάρτες της google

Κίνηση καταγράφεται επίσης στη Λεωφόρο Σχιστού και στο κόμβο τη Αττικής Οδού στην Μεταμόρφωση. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η Εισαγγελία Αιτωλοακαρνανίας έδρασε χωρίς καθυστέρηση» λένε εισαγγελικές πηγές για τη δολοφονία του 95χρονου από τον 67χρονο στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, στις καταθέσεις τους τα δύο παιδιά του δράστη είχαν κατηγορηματικά αποκλείσει ότι ο αδελφός τους κακοποιούσε τον πατέρα τους
Περιπολικό έξω από το σπίτι όπου ο 67χρονος πρώην αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 95χρονο πατέρα του 6