Υγεία

Κορονοϊός: Σχεδόν έτοιμο το ατομικό τεστ 15 λεπτών – Δείτε πώς θα το κάνουμε στο σπίτι

Εν μέσω της παγκόσμιας αγωνίας που έχει προκαλέσει ο νέος κορονοϊός SARS-CoV-2, επιστήμονες από κάθε γωνιά της γης πασχίζουν να φτάσουν σε έγκυρα αποτελέσματα για την αντιμετώπισή του.

Όλοι οι λοιμωξιολόγοι συμφωνούν πώς το πιο βασικό βήμα για να περιοριστεί ο κορονοϊός είναι η γρήγορη και έμπιστη εξέταση για τη διάγνωση της νόσου COVID-19, ώστε να απομονωθούν το ταχύτερο δυνατόν οι μολυσματικοί ασθενείς από τον υγιή πληθυσμό.

Για να επιτευχθεί αυτό, απαιτούνται αξιόπιστα τεστ, που να δίνουν έμπιστο αποτέλεσμα σε λίγη ώρα. Επίσης, πρέπει ιδεατά να είναι φτηνά στην παραγωγή και να μην απαιτείται ο καθένας να τα κάνει σε δομές υγείας (ώστε να μην γίνονται τα νοσοκομεία κοιτίδες διασποράς του ιού), αλλά στο σπίτι του.

Διαβάστε στο Iatropedia.gr πώς θα είναι το ατομικό τεστ κορονοϊού που θα μοιάζει με τεστ εγκυμοσύνης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
2
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»