Αθλητικά

Μαρούσι – Ολυμπιακός 81-100: Σαρωτικό ξεκίνημα για τους Πειραιώτες στο ελληνικό πρωτάθλημα

Οι Πειραιώτες ζορίστηκαν μόνο για ένα δεκάλεπτο στο κλειστό του Αγίου Θωμά

Ο Ολυμπιακός έκανε πρεμιέρα στην Greek Basketball League με 100άρα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνέτριψε το Μαρούσι με 100-81 στο κλειστό του Αγίου Θωμά, για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Εβάν Φουρνιέ ξεκουράστηκε, ο Φρανκ Ντιλικίνα έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε…περίπατο κόντρα στο Μαρούσι, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για την Euroleague.

Το Μαρούσι πάλεψε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς στη συνέχεια υποτάχθηκε άνευ όρων στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ο οποίος ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και έφτασε με άνεση στη νίκη.

Για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ξεχώρισαν οι Γουόρντ και Βεζένκοφ, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μέικον με 20 πόντους.

Πλέον οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με την Dubai BC για την Euroleague.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-25, 42-53, 59-82, 81-100.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα