Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

NBA: Απόφαση “βόμβα”! Παραιτήθηκε από τους Λέικερς ο Μάτζικ Τζόνσον

NBA: Απόφαση “βόμβα”! Παραιτήθηκε από τους Λέικερς ο Μάτζικ Τζόνσον

Ο Μάτζικ Τζόνσον έριξε τη “βόμβα” του λίγο πριν το φινάλε της σεζόν για τους Λέικερς. Ο μύθος των “Λιμνανθρώπων” ανακοίνωσε την παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Ο Μάτζικ Τζόνσον έχει υπηρετήσει τους Λέικερς ως παίκτης για συνολικά 13 χρόνια (1979-1991, 1996), ως προπονητής το 1994 και ως παράγοντας από τις 21 Φεβρουαρίου του 2017.

Η τελευταία του αποστολή ολοκληρώθηκε σύντομα, καθώς ο θρύλος της ομάδας του Λος Άντζελες ανακοίνωσε την παραίτησή του από πρόεδρός της.

«Παραιτούμαι από πρόεδρος των Λέικερς. Εγώ και η Τζένι Μπας είχαμε τρομερή σχέση και μου έδωσε δύναμη να κάνω ό,τι ήθελα, αλλά θέλω να διατηρήσω αυτή τη σχέση μας και να την αγαπάω και νομίζω ότι ήμουν πιο χαρούμενος όταν δεν ήμουν Πρόεδρος των Λέικερς», ανέφερε και συνέχισε:

«Είμαι ένα ελεύθερο πουλί που δεν μπορεί τις χειροπέδες. Αυτή είναι μία καλή μέρα. Θέλω να επιστρέψω στις μέρες που περνούσα καλά», κατέληξε.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η επόμενη μέρα των Λέικερς, οι οποίοι απέτυχαν και φέτος να φτιάξουν μία καλή ομάδα, παρά την παρουσία του Λεμπρόν Τζέιμς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις