Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκος Στραβελάκης: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα πνευμονίας – Είναι θετικός στον κορονοϊό

Νίκος Στραβελάκης: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα πνευμονίας – Είναι θετικός στον κορονοϊό

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (27.11.2021) ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης. Λίγες μέρες πριν είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο Νίκος Στραβελάκης είχε κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού την Πέμπτη (18.11.2021). Λίγες μέρες μετά, ο γνωστός δημοσιογράφος, άρχισε να έχει συμπτώματα.

Η είδηση πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα πνευμονίας έγινε γνωστή την Κυριακή. Αποφασίστηκε να νοσηλευτεί γιατί τις τελευταίες δυο μέρες είχε έντονο βήχα.

Αφού έκανε αξονική τομογραφία, οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Στραβελάκης έχει πυρετό αλλά όχι υψηλό και αδυναμία.

Ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα άρχισε να έχει συμπτώματα γρίπης δυο μέρες αφού έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Έκανε self test το οποίο βγήκε αρνητικό. Και τα τεστ, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν αρνητικά, εκτός από το μοριακό που έκανε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Media Τελευταίες ειδήσεις