Αθλητικά

Ο Κέντρικ Ναν φωτογραφήθηκε με τα βραβεία που κατέκτησε στην Euroleague

Οι τρεις τίτλοι τους οποίους ο Αμερικανός έκανε δικούς του φέτος

Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε μια φωτογραφία με τα τρία μεγάλα βραβεία που κατέκτησε στη φετινή Euroleague και συγκεκριμένα εκείνα του πρώτου σκόρερ, της συμμετοχής στην καλύτερη πεντάδα και φυσικά του MVP της διοργάνωσης.

Η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα το video με τον Κέντρικ Ναν και τα τρόπαιά του, ο οποίος «σάρωσε» τους ατομικούς τίτλους, όντας ο κορυφαίος παίκτης τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της διοργάνωσης στη φετινή Regular Season.

«Δεν μπορούσε να τα κρατήσει όλα μαζί, γι αυτό τα άφησε στο πάτωμα» έγραψε χαρακτηριστικά η διοργάνωση, στην λεζάντα που έβαλε στην ανάρτηση της.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four της Euroleague (23-25 Μαΐου) εκεί που οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το back to back στις κατακτήσεις. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα