Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με αυτούς πάνε οι “αιώνιοι” στο ντέρμπι!

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ Intime

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης” (05.01.2020 / 19:30). Πέδρο Μαρτίνς και Γιώργος Δώνης ανακοίνωσαν τις αποστολές των “αιωνίων”.

Το πρώτο μέρος της 17ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε το Σάββατο και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο Κυριακάτικο (05.01.2020) ελληνικό clasico, ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός.

Οι δύο αιώνιοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τους Πέδρο Μαρτίνς και Γιώργο Δώνη να ανακοινώνουν τις αποστολές των ομάδων τους για το κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε τους Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο, όπως και τον Σισέ, ο οποίος επανέρχεται στις επιλογές του προπονητή του ύστερα από αρκετό καιρό. Αντίθετα, ο Μαρτίνςδεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκιγιέρμε, Σουντανί και Μπρούνο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1213536969453641729

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Δώνης δεν έβαλε στην αποστολή τον Δημήτρη Κολοβό, όπως και τους Κωνσταντίνο Κότσαρη και Χρήστο Σέχου.

Η εκλεκτοί του προπονητή του “τριφυλλιού”: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας και Καμπετσής

https://twitter.com/paofc_/status/1213502057094811655

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις