Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ορέστης Τζιόβας: Είμαι στην Αθήνα 19 χρόνια κι έχω μόνο έναν πολύ καλό φίλο

Ορέστης Τζιόβας: Είμαι στην Αθήνα 19 χρόνια κι έχω μόνο έναν πολύ καλό φίλο

Για την αγάπη του για την μαγειρική, τη σχέση του με τα ταξίδια και για τις φιλίες που έχει αναπτύξει στην Αθήνα τα τελευταία 19 χρόνια, μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος είπε ότι τόσο καιρό έχει κάνει μόνο έναν «κολλητό αδελφικό φίλο».

Ο Ορέστης Τζιόβας ήταν καλεσμένος στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον», όπου είπε ότι «μου αρέσει να μαγειρεύω κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο, αυτός που παρακολουθώ έχει ψάξει πώς γίνεται η κάθε συνταγή σε διάφορα μέρη του κόσμου που έχει ταξιδέψει. Δεν κάνω ιδιαίτερα πολλά ταξίδια, δεν είναι προτεραιότητα μου. Τα χρήματα μου τα ξοδεύω στην καθημερινότητα μου. Φέτος έκανα πολύ καλές διακοπές, ξεκουράστηκα».

«Δεν κάνω ιδιαίτερα εύκολα φίλους. Στα 19 χρόνια που βρίσκομαι στην Αθήνα έχω κάνει έναν κολλητό αδελφικό φίλο. Έχω γνωστούς και φίλους αλλά μιλάω για αδελφικούς, δε σημαίνει ότι δεν είναι φίλοι μου», πρόσθεσε ο Ορέστης Τζιόβας.

«Την αγαπάω τη δουλειά μου. Είναι το μόνο που αγάπησα σαν έφηβος που μεγάλωνα, ευτυχώς που βρήκα κάτι γιατί γενικώς σαν παιδί δεν έβρισκα κάτι να μου αρέσει. Οι γονείς μου το αναγνώρισαν κι είπαν ”ας πάει το παιδί να κάνει κάτι”. Στο ΤΕΙ αυτοματισμού που πέρασα το οποίο το ήθελα, δε μου άρεσε κάτι, πέρναγα εννιάωρα στο κυλικείο. Το θέατρο το γνώρισα στα 19 μου», αποκάλυψε ο Ορέστης Τζιόβας στη συνέχεια.

Ακόμα εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να δουλέψει στο θέατρο στη Θεσσαλονίκη φέτος, είπε: «Δε θα έμενα Θεσσαλονίκη, για συναισθηματικούς λόγους πήγα, είχα κι άλλες προτάσεις στην Αθήνα. Όταν ήρθε αυτή η πρόταση είπα να μείνω λίγο κοντά στους γονείς μου που τους βλέπω δύο φορές τον χρόνο. Θα ήθελα να βλέπω γενικά τους δικούς παραπάνω από δύο φορές τον χρόνο, αλλά δε θα έμενα Θεσσαλονίκη».

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις