Αθλητικά

«Χρυσοί» οι Γιώργος Κουγιουμτσίδης και Νταουρέν Κουρουγκλίεβ στην πάλη στους Μεσογειακούς Αγώνες

Κατέκτησαν την κορυφή στα 86 κιλά και 97 κιλά, αντίστοιχα - "Χάλκινος" ο Χοσόνοφ στα 125 κιλά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δυο χρυσά μετάλλια έδωσαν στην Ελλάδα οι Γιώργος Κουγιουμτσίδης και Νταουρέν Κουρουγκλίεβ στους Μεσογειακούς Αγώνες του διεξάγονται στον Τάραντα.

Το χρυσό μετάλλιο στα 86 κιλά στην πάλη κατέκτησε ο συγκλονιστικός Γιώργος Κουγιουμτσίδης. Ο Έλληνας αθλητής ήταν ένα… θηρίο και καθάρισε με 8-0 τον Τούρκο Κουτσούκσολακ στον τελικό, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Λίγη ώρα μετά, ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ έδωσε στην Ελλάδα μια νέα… κορυφή. Ο Ολυμπιονίκης της πάλης νίκησε εύκολα με 6-0 τον Χαϊντάρι από τη Βόρεια Μακεδονία και θα κρεμάσει το χρυσό στο στήθος του!

Ο τελικός των 97 κιλών της πάλης αποδείχθηκε.. παιχνιδάκι για τον Νταμίρ Κουρουγκλίεβ.

Το ελληνικό βάθρο στην ελευθέρα πάλη συμπλήρωσε ο Αζαμάτ Χοσόνοφ στα 125 κιλά. Στη διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου ο Έλληνας πρωταθλητής τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ιταλό Αμπραχάμ Κονιέδο Ρουάνο και κατάφερε να επικρατήσει με 3-1. Έτσι, εξασφάλισε την τρίτη θέση και έβαλε το δικό του λιθαράκι σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη ημέρα για την ελληνική πάλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα