Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Όταν είπα δόξα εννοούσα ευθύνη

Άδωνις Γεωργιάδης: Όταν είπα δόξα εννοούσα ευθύνη

Για προσπάθεια διαστρέβλωσης των δηλώσεών του μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που έδωσε τη δική του εξήγηση για το τι εννοούσε με τη φράση: «εγώ κάνω τις απολύσεις, μη μου κλέψει ο Τόμσεν τη δόξα».

«Η δόξα λέγεται, αν δείτε το video με την έννοια της ευθύνης και όχι της φήμης. Γι’ αυτό και όσοι ήταν μέσα στη συνέντευξη κατάλαβαν τι εννοούσα. Όταν κάποιος δει αποκομμένη τη δήλωση και θέλει να τη διαστρεβλώσει, μπορεί να τη διαστρεβλώσει όσο θέλει», είπε ο υπουργός Υγείας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Όταν λες «θα μου πάρει τη δόξα ο Τόμσεν», έχει καμία δόξα ο Τόμσεν στην Ελλάδα; Τον ραίνουν με λουλούδια; (…) Προφανώς δεν έχει δόξα με την έννοια της φήμης (σ.σ. το να κάνει απολύσεις), όταν όμως λαμβάνεται μια πολιτική απόφαση, κάποιος πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη. Εγώ, για τις πολιτικές μου αποφάσεις, αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτό το νόημα είχε η φράση», επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

Όσον αφορά στις απολύσεις στην Υγεία, είπε πως η δήλωσή του ότι δε θα γίνουν αφορούσε στο ΕΣΥ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ. Όλα είπε πως θα κριθούν από την αξιολόγηση. «Δε μπορώ να δεσμευτώ για το τι θα βγάλει η αξιολόγηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

”Εγώ κάνω τις απολύσεις! Μη μου πάρει τη δόξα ο Τόμσεν” – Tάδε έφη Άδωνις

Ρ. Μακρή: γελοίος και ανθρωπάκι ο Α. Γεωργιάδης

Τελικά θα απολυθούν από τον ΕΟΠΥΥ όσοι “δεν χρειάζονται”

Άδωνις διαψεύδει Κ. Μητσοτάκη: “Καμία απόλυση γιατρών του ΕΟΠΥΥ”!

Γεωργιάδης: Γελάγαμε από τις ανοησίες του κ.Τσίπρα

Ραχήλ Μακρή σε Άδωνι: “Άκου φασιστάκο”

Γεωργιάδης: Η Κωνσταντοπούλου χρειάζεται βοήθεια – ΣΥΡΙΖΑ: Εσύ χρειάζεσαι ψυχίατρο – Βίντεο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε