Υγεία

Έρχεται η τρόικα! Οι άγριες διαθέσεις των δανειστών και ο εκνευρισμός Σαμαρά

Από το μικροσκόπιο της τρόικας θα περάσουν όλα τα δεδομένα της υγείας, όσα έχουν γίνει και όσα δεν έγιναν στο ΕΣΥ αλλά και τον ΕΟΠΥΥ. Τι θα ζητήσουν οι εκπρόσωποι των δανειστών μας αλλά και τι οδηγίες έδωσε ο πρωθυπουργός.

Ακόμη και τον εκνευρισμό του πρωθυπουργού προκάλεσαν τα αλλεπάλληλα προβλήματα στον τομέα της Υγείας με αποτέλεσμα να δώσει εντολή στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας να επιταχύνει κάθε διαδικασία για την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που ταλαιπωρούν καθημερινά τους ασθενείς.

Διαβάστε περισσότερα στο www.iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
2
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»