Υγεία

Άλλα 10 κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης στην Ελλάδα

Πληθαίνουν τα κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης του κορονοϊού και στην χώρα μας. Που εντοπίστηκαν τα 10 νέα στελέχη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπροστά σε άλλα δέκα κρούσματα κορονοϊού της βρετανικής μετάλλαξης έχουν βρεθεί οι ειδικοί ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον ΕΟΔΥ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τα κρούσματα αυτά εντοπίστηκαν σε Αττική και Κρήτη με τα περισσότερα να είναι στην Κρήτη. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα μεταλλαγμένα στελέχη ο αριθμός τους ήταν 59. Όπως είχε αποκαλύψει το newsit.gr την περασμένη Τρίτη, είχαν εντοπιστεί και άλλα τρία κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης στην Βόρεια Ελλάδα. 

ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Κότσι, πόνος στο πέλμα και αστράγαλος: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις παθήσεις του ποδιού
Οι συχνότερες παθήσεις του άκρου ποδός, τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε και οι νέες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές που επιτρέπουν ταχύτερη επιστροφή στην καθημερινότητα.
Πηγή φωτό: iStock