Κυριακή, 3 Μαρ.
12oC Αθήνα

Απολαύστε το σεξ ακόμη και με μικρό… πέος!

FOTOLIA
FOTOLIA
Σίγουρα ένα προικισμένο πέος έχεις τα πλεονεκτήματά του αλλά και μια τεράστια εκδοχή του μόνο πόνο θα σου προκαλούσε. Άλλωστε, το καλό σεξ δεν έχει να κάνει μόνο με την διείσδυση.

Ο σωστός συνδυασμός προκαταρκτικών και διέγερσης μπορεί να κάνει θαύματα εκεί που ένα πέος δεν φτάνει.
 
Τα προκαταρκτικά πρέπει να περιλαμβάνουν ό,τι μπορεί να σε διεγείρει. Φιλιά, χάδια, τρίψιμο των ρωγών, στοματικό σεξ από μέρους του, έξτρα φροντίδα για την περιοχή της κλειτορίδας σου και αν χρειαστεί βάλτε στο παιχνίδι και κάποιο δονούμενο δαχτυλίδι.
 
Οι στάσεις:
 
1. Στα τέσσερα: η συγκεκριμένη στάση εφόσον γίνει από τη σωστή γωνία, μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο μικρό πέος να φαντάζει τεράστιο. Γύρνα στα τέσσερα και τοποθέτησε ένα μαξιλαράκι στο ύψος των γλουτών για να ανασηκωθούν. Για καλύτερα αποτελέσματα, η πλάτη σου πρέπει να είναι τεντωμένη και τα πόδια σου κολλημένα για να αυξάνεται και η τριβή.
 
2. Το φιδάκι: ξάπλωσε μπρούμυτα με την κοιλιά και τα πόδια σου να εφάπτονται στο πάτωμα ή το στρώμα, σαν να έρπεσαι. Βάλε ένα μικρό μαξιλαράκι κάτω από τους γλουτούς για να ανασηκωθούν. Εκείνος γονατίζει πίσω σου και διεισδύει χαμηλώνοντας τον κορμό του ταυτόχρονα.. Για μεγαλύτερη στήριξη δική του, μπορεί να ξαπλώσει επάνω σου (χωρίς να ρίχνει το βάρος του πάνω σου) χρησιμοποιώντας τους αγκώνες για να στηρίζεται.
 
3. Τα αυτάκια του κουνελιού: ξάπλωσε ανάσκελα, άνοιξε και λύγισε τα πόδια και φέρε τα γόνατά σου όσο πιο κοντά γίνεται στα αυτιά σου. Άφησέ τον να διεισδύσει και θα αισθανθείς το πέος του να γεμίζει τον κόλπο σου. Αν βρεις δύσκολο να κρατάς τα πόδια σου με τον τρόπο αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της πράξης, ζήτα του να τα στηρίξει με τα χέρια του Η με το ένα του χέρι. Με το άλλο, μπορεί να χαϊδεύει την κλειτορίδα σου.
 
4. Με το v και με το σίγμα: ξάπλωσε ανάσκελα και ζήτα να σηκώσει τα πόδια σου ψηλά (εσύ στηρίξου στους αγκώνες σου) μέχρι να πάρουν ένα σχήμα μικρού v και έπειτα διεισδύει. Αν είναι αρκετά δυνατός, μπορεί να μεγαλώνει και να μικραίνει τη γωνία που σχηματίζουν τα πόδια σου.
 
Αν είναι τόσο μικρός που δεν μπορείς να τον καταλάβεις με τίποτα, δεν είναι κακό να γίνει μια συζήτηση για να βάλετε στο παιχνίδι ένα ερωτικό βοήθημα. Ένας δονητής αποτελεί μια καλή αρχή. Δεν χριεάζεται να διαλέξεις το μεγαλύτερο δονητή που κυκλοφορεί στην αγορά, γιατί θα κομπλάρεις τον αγαπημένο σου τόσο που δεν θα δεις ξανά ούτε τα 12 εκατοστά του. Αν δεις ότι η ιδέα δεν τον ξετρελαίνει, επικεντρώσου στα προκαταρκτικά, στην αυτοϊκανοποίηση σου όποτε μπορείς, αλλά και στην θετική σκέψη.
 
 

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε