Υγεία

ΕΚΑΒ: Μυστήριο με τη μη αποδοχή δωρεάς του “Νιάρχος” για τη συντήρηση 143 ασθενοφόρων

Τρέχει και δεν φτάνει η νέα Διοίκηση του ΕΚΑΒ να προλάβει προθεσμίες που εκπνέουν, για την αποδοχή δωρεάς ύψους 4 εκατ. ευρώ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η οποία αφορά το έργο της συντήρησης και επισκευής 143 ασθενοφόρων.

Την ώρα που ο στόλος του ΕΚΑΒ εμφανίζει σημαντικές ελλείψεις στη συντήρηση των οχημάτων του εξαιτίας ελλιπούς κρατικής χρηματοδότησης, η χώρα μας είχε την πολυτέλεια να αγνοεί επί δύο χρόνια δωρεά του ΙΣΝ για τη δωρεάν επισκευή 143 ασθενοφόρων.

Μιας σύμβασης δωρεάς που αμέλησε (ή εμμέσως αρνήθηκε;) να υπογράψει η προηγούμενη Διοίκηση του ΕΚΑΒ, από το 2017 που έγινε η προσφορά από το ΙΣΝ και μέχρι σήμερα.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα