Site icon NewsIT
10:06 | 26.04.17

Έμφραγμα και εγκεφαλικό: Κίνδυνος από θρεπτική ουσία στο κρέας και το αυγό!

Newsit Newsroom

Μια θρεπτική ουσία στο κρέας και τα αυγά μπορεί να “συνεργάζεται” με τα βακτήρια του εντέρου για να κάνει το αίμα πιο επιρρεπές σε πήξη, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αυξημένη πήξη του αίματος προκαλεί θρόμβους, οι οποίοι με την σειρά τους εκτοξεύουν τον κίνδυνο για έμφραγμα και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version