Υγεία

«Φίδια και ποντίκια» στο νοσ. του Κιλκίς – «Ξέφραγο αμπέλι» το νοσ. Καρπενησίου

Άστραψε και βρόντηξε για ακόμα μια φορά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μαζί με μια ανακοίνωση-καταπέλτη για τα πεπραγμένα της πολιτικής του κ. Πολάκη αναφορικά με την επιλογή και τις επιδόσεις των Διοικητών των δημοσίων νοσοκομείων, η ΠΟΕΔΗΝ παραθέτει και φωτογραφικά ντοκουμέντα για τα όσα βιώνουν ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Διατροφή: Γιατί ο κλινικός διαιτολόγος είναι ο ειδικός που πρέπει να την καθοδηγεί
Η διατροφική παρέμβαση απαιτεί εξειδικευμένη επιστημονική γνώση, εξατομίκευση και κλινική εμπειρία, ενώ ο γιατρός και ο διαιτολόγος έχουν διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς ρόλους στη φροντίδα υγείας
Πηγή φωτό: iStock
Κότσι, πόνος στο πέλμα και αστράγαλος: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις παθήσεις του ποδιού
Οι συχνότερες παθήσεις του άκρου ποδός, τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε και οι νέες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές που επιτρέπουν ταχύτερη επιστροφή στην καθημερινότητα.
Πηγή φωτό: iStock