Υγεία

Ιλαρά και σε γιατρούς και νοσηλευτές – Απαραίτητος ο εμβολιασμός!

Παρότι θα υπαρξει επίσημη ενημέρωση τοιυ ΚΕΕΛΠΝΟ λίγο αργότερα, πληροφορίες του Iatropedia αναφέρουν ότι από τους 150 ασθενείς που έχουν νοσήσει από ιλαρά το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας, οι μισοί είναι ενήλικες και πιθανώς οι έξι από αυτούς είναι γιατροί και νοσηλευτές.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Ο ιός της γρίπης των πτηνών αν μεταλλαχθεί, μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη του κορονοϊού – Σενάριο τρόμου από το Ινστιτούτο Παστέρ
«Αντίθετα από ό,τι συμβαίνει με την COVID-19, η οποία επηρεάζει κυρίως ευάλωτες ομάδες ανθρώπων, οι ιοί της γρίπης μπορούν επίσης να σκοτώσουν υγιή άτομα, μεταξύ των οποίων παιδιά»
istock photo