Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΚΕΘΕΑ: “Παραλογισμός η αποδόμηση ενός αποτελεσματικού Οργανισμού”, λένε οι εργαζόμενοι

ΚΕΘΕΑ: “Παραλογισμός η αποδόμηση ενός αποτελεσματικού Οργανισμού”, λένε οι εργαζόμενοι

Μία ημέρα πριν από την κατάθεση στην Ολομέλεια της Βουλής της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία καταργείται το αυτοδιοιήκητο του ΚΕΘΕΑ, ο Σύλλογος Εργαζομένων, οι Σύλλογοι Οικογένειας και φίλων των Προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ και μέλη που υπηρέτησαν στο ΔΣ, παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη τύπου σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι άνθρωποι του ΚΕΘΕΑ παρουσίασαν τη δυσάρεστη κατάσταση, στην οποία όπως είπαν, έχει περιέλθει ο Οργανισμός μετά την απροσδόκητη απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στον διορισμό Διοικητικού Συμβουλίου.

“Όλα βρίσκονται στον αέρα, αποφάσεις δεν μπορούν να παρθούν, οι εξουσιοδοτήσεις για πληρωμές λήγουν μεθαύριο Παρασκευή. Από Δευτέρα, όπως φαίνεται δε θα πληρωθεί κανείς, ούτε οι προμηθευτές. Άμεσα δημιουργείται θέμα και σε όσους κάνουν ήδη θεραπεία”, τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ, Δημήτης Κολοκάθης.

Ο κ. Κολοκάθης κατηγόρησε το νέο διοικητικό συμβούλιο ότι “δε διοικεί, ούτε ασχολείται με την τρέχουσα λειτουργία του οργανισμού. Δεν ενδιαφέρεται να μάθει για τις μονάδες. Στόχος του είναι να μαζέψει οτιδήποτε στοιχεία μπορεί για να δικαιολογήσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις