Συμβαίνει τώρα:
Τροχαίο με δυο τραυματίες στην Εθνική Οδό στο ύψος της Βαρυμπόμπης στο ρεύμα προς Λαμία
Υγεία

Κικίλιας: Στο Υπουργείο Υγείας οι διοικητές όλων των νοσοκομείων της χώρας – Τι τους ζήτησε ο Υπουργός

Είναι η πρώτη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποίησε η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας με τους διοικητές των νοσοκομείων όλης της χώρας, αλλά και τους διοικητές των 7 Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ).

Τι κι αν όλη η Ελλάδα σήμερα τσικνίζει, για το Υπουργείο Υγείας είναι … απλώς Πέμπτη! Τους διοικητές των Υγειονομικών Μονάδων όλης της χώρας, αλλά και των 7 Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) κάλεσε σε ευρεία σύσκεψη σήμερα Πέμπτη (20-2-2020), ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Στη σύσκεψη εργασίας συμμετείχε σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν δύο βασικά θέματα: Οι αλλαγές για την καλύτερη λειτουργία των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) που δρομολογούνται στα νοσοκομεία της χώρας, αλλά και η προετοιμασία των υγειονομικών μονάδων για πιθανή εμφάνιση κρούσματος κοροναϊού.

Δείτε τι ζήτησε ο υπουργός από τους διοικητές στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα