Υγεία

Κοντοζαμάνης: «Θα έρθει το εμβόλιο της Pfizer και στην Ελλάδα – 200 εκατ. δόσεις θα προμηθευτεί η ΕΕ»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ελπιδοφόρα είδηση για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της Pfizer και Biontech, ότι στις δοκιμές φάσης 3 σε εθελοντές πέτυχε προστασία της τάξεως του 90%, ανακοινώθηκε και στη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των 6:00 μμ για την πανδημία στο Υπουργείο Υγείας.

Όταν το εμβόλιο λάβει επείγουσα έγκριση από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές μετά την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και μπει σε διαδικασία παραγωγής, η Ελλάδα θα παραλάβει επαρκείς δόσεις για τον εμβολιασμό του πληθυσμού, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Διατροφή: Γιατί ο κλινικός διαιτολόγος είναι ο ειδικός που πρέπει να την καθοδηγεί
Η διατροφική παρέμβαση απαιτεί εξειδικευμένη επιστημονική γνώση, εξατομίκευση και κλινική εμπειρία, ενώ ο γιατρός και ο διαιτολόγος έχουν διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς ρόλους στη φροντίδα υγείας
Πηγή φωτό: iStock
Κότσι, πόνος στο πέλμα και αστράγαλος: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις παθήσεις του ποδιού
Οι συχνότερες παθήσεις του άκρου ποδός, τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε και οι νέες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές που επιτρέπουν ταχύτερη επιστροφή στην καθημερινότητα.
Πηγή φωτό: iStock