Υγεία

Ξέμειναν από… ράμματα στο Νοσοκομείο Τρικάλων!

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς αντιμετωπίζει, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι τραγικές ελλείψεις.

Τραγικές ελλείψεις, που δυσκολεύουν στην αντιμετώπιση ακόμα και των πλέον απλών περιστατικών, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Τρικάλων. Σύμφωνα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων, το προσωπικό “τρέχει και δεν φτάνει” τις τελευταίες ημέρες, για να καταφέρει να καλύψει τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο, αλλά και βασικές ανάγκες, όπως είναι τα ράμματα, αλλά και άλλα αναγκαία αναλώσιμα υλικά, όπως φίλτρα για τους νεφροπαθείς.

Δείτε τι έχει συμβεί, στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
ΠΟΥ: Ένα στα επτά παιδιά στην Ευρώπη ζει με ψυχική διαταραχή – Η αυτοκτονία κύρια αιτία θανάτου στους 15 με 29 ετών
Η έκθεση καλεί σε άμεση και συντονισμένη δράση για την κάλυψη των υφιστάμενων κενών και τη διασφάλιση πρόσβασης όλων των παιδιών και νέων σε ποιοτική, εξατομικευμένη φροντίδα ψυχικής υγείας
iStock
Η δύναμη του να διαλέγεις
Όταν η δυνατότητα επιλογής γιατρού και νοσοκομείου μας δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση στις πιο κρίσιμες στιγμές.
Female doctor happily shaking hands with her hispanic patient after a successful consultation in her office