Όσοι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κόκκινου κρέατος, ενδέχεται να κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν κάποιες μορφές καρκίνου του νεφρού.
οι μεσήλικες που κατανάλωναν τις μεγαλύτερες ποσότητες κόκκινου κρέατος είχαν 19% περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με καρκίνο του νεφρού, σε σχέση με εκείνους που κατανάλωναν τις μικρότερες ποσότητες σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης Αμερικανών επιστημόνων σε δείγμα χιλιάδων ανθρώπων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com