οι μεσήλικες που κατανάλωναν τις μεγαλύτερες ποσότητες κόκκινου κρέατος είχαν 19% περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με καρκίνο του νεφρού, σε σχέση με εκείνους που κατανάλωναν τις μικρότερες ποσότητες σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης Αμερικανών επιστημόνων σε δείγμα χιλιάδων ανθρώπων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com
Με μέτρο το κόκκινο κρέας – Δεν είναι αθώο
Όσοι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κόκκινου κρέατος, ενδέχεται να κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν κάποιες μορφές καρκίνου του νεφρού.
«Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» και «Ανάλωση έως»: Ποιες είναι οι διαφορές
Τα 6 κόλπα για να μην μυρίζει άσχημα το σώμα μας από τον ιδρώτα
Κοκκύτης: «Εάν συνεχίσει να εξαπλώνεται θα πεθάνουν κι άλλα βρέφη» προειδοποιεί ειδικός
Πώς επηρεάζει η ζάχαρη τον εγκέφαλο – Τι συμβαίνει στον οργανισμό κάθε φορά που τρώτε κάτι γλυκό
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις