Υγεία

Μίνα Γκάγκα: «Οι μαθητές είναι ασφαλείς – Υπάρχει σχέδιο για πιθανές αυξημένες νοσηλείες»

Την πεποίθησή της ότι τα παιδιά είναι ασφαλή με την επιστροφή τους στα σχολεία καθώς η πολιτεία έχει εκπονήσει σχέδιο, εξέφρασε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Μιλώντας σε συνάντηση γνωριμίας με τους αρμόδιους διαπιστευμένους συντάκτες του Υπουργείου Υγείας, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, επισήμανε την ανάγκη επέκτασης των εμβολιασμών.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
2
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»