Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μήνυση στον Π. Πολάκη από τον νέο Διοικητή της ΥΠΕ Θεσσαλίας: “Οχετός και λάσπη”

Μήνυση στον Π. Πολάκη από τον νέο Διοικητή της ΥΠΕ Θεσσαλίας: “Οχετός και λάσπη”

Σκληρή απάντηση στον Παύλο Πολάκη δίνει ο νέος Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, μετά από ανάρτησή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο facebook, στην οποία τον κατηγορεί ότι πήρε “άδεια 57 ημερών” και ότι πραγματοποίησε “χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο Πήλιο, με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου”.

Ο Φώτης Σερέτης υποστηρίζει ότι τις επόμενες μέρες θα καταθέσει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του Υπουργείου Υγείας, Παύλου Πολάκη και κάνει λόγο για “οχετό”, “ύβρεις” και “συκοφαντίες”.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σερέτης: “Στον οχετό και στη λάσπη οφείλεις να απαντήσεις μόνο με επιχειρήματα, αναδεικνύοντας με σοβαρότητα την αλήθεια και όχι να ακολουθείς τους ειδήμονες των fake news, όπως ο εν λόγω κύριος πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ονόματι Πολάκης Παύλος”.

Π. Πολάκης: “Ο κ. Σερέτης απουσίασε 57 ημέρες από τα καθήκοντά του, σε μόλις τρεις μήνες θητείας”

Στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας δημοσιεύει έγγραφο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, το οποίο εμφανίζει τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ να λαμβάνει 57 ημέρες άδεια για το 2019, ενώ είχε αναλάβει θητεία στις 19 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Άμεση ήταν η απάντηση του Διοικητής της ΥΠΕ, ο οποίος υποστηρίζει ότι από τις 57 ημέρες μόνο οι 27 αφορούν τον ίδιο, ενώ τις υπόλοιπες είχε λάβει ο προκάτοχός του.

Δείτε τη διαμάχη που θα οδηγήσει τον Παύλο Πολάκη στο δικαστήριο, στο iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις